Verzorgingsproducten / Poetsbenodigdheden

Resultaten: 1 t/m 12 van totaal 2485 Sorteer op prijs 
HORZE ELITE OORNETJE

HORZE ELITE OORNETJE

Zacht en comfortabel oornetje met drie dunne biesjes langs de contouren.
€13.25 Meer info
EMOUCHINE FORTE

EMOUCHINE FORTE

Emouchine FORTE, Antivliegenmiddel op basis van natuurlijke beenderolie, bestand tegen weersomstandigheden en blijft het gedurende een week werkzaam.
€17.60 Meer info
EMOUCHINE SHAMPOO

EMOUCHINE SHAMPOO

Emouchine SHAMPOO heeft een diepreinigende en insectverdrijvende werking.
€11.95 Meer info
Effol vliegengel Anti-Fly

Effol vliegengel Anti-Fly

Effol vliegengel Anti-FlyGel die uw paard urenlang beschermt tegen insecten óók als het paard zweet. Bestaat uit een huid- en vachtvriendelijke combinatie van ingrediënten. Makkelijk aan te brengen op alle delen van het lichaam. Bevat citroengras, rozemarijn en theeboom olie.
€12.95 Meer info
Effol vliegenrolstick Roll-On

Effol vliegenrolstick Roll-On

Effol vliegenrolstick Roll-OnRoll Stick die makkelijk mee te nemen is met rijden. Beschermt het paard maar ook de ruiter tegen lastige insecten. Makkelijk aan te brengen rond ogen, neusgaten en wondjes.
€9.75 Meer info
Fly Away Anti-Muggen creme

Fly Away Anti-Muggen creme

Fly Away Anti-Muggen creme,helpt eczeemklachten voorkomen citronella vrij, 400ml
€19.95 Meer info
Fly Away Anti-Vlieg roller

Fly Away Anti-Vlieg roller

Fly-Away Anti-Vlieg roller, speciaal voor rond de ogen en neus, citronella vrij, 50ml
€5.95 Meer info
Grand National Antivlieg-mug Roller

Grand National Antivlieg-mug Roller

Grand National Antivlieg-mug Roller Handige roller op basis van natuurlijke werkzame stoffen. Ideaal om mee te nemen op concours of tijdens een buitenrit.
€7.00 Meer info
Sectolin Vliegvrij gel

Sectolin Vliegvrij gel

Sectolin Vliegvrij gelALGEMEEN:Vliegvrij Gel beïnvloedt de lichaamsgeur van paarden langdurig en betrouwbaar waardoor hinder van vliegen en andere vliegende insecten voorkomen wordt.SAMENSTELLING:NATUURLIJKE etherische oliën (zoals o.a. cederhout-olie, eucalyptus-olie.) met plantenextracten en bo...
€16.75 Meer info
Vee Luis Poeder

Vee Luis Poeder

Beschrijving: Vee Luis Poeder beïnvloedt de lichaamsgeur, langdurig (4 tot 6 weken) en werkt betrouwbaar tegen luizen, teken en mijten.Vee Luis Poeder op de huid aangebracht verjaagt luizenVee Luis Poeder kent geen allergische reacties en is zelfs veilig op wonden.Voordelen van Vee Luis Poeder:* ...
€17.50 Meer info
Zzimply Roll

Zzimply Roll

De doorbraak op het afweren van dazen en vliegen op uw paard!Voordelen van Zzimply:* Volledig natuurlijke geurneutralisator die effectief en langdurig insecten weert van paarden en pony's.* Beschikt over een unieke formule zonder citronella waarmee huidirritaties nagenoeg niet voorkomen.* Beschik...
€5.25 Meer info
Espree Aloe Herbal horse Spray - Concentrate

Espree Aloe Herbal horse Spray - Concentrate

Espree Aloe Herbal horse Spray - ConcentrateMild en effectief plantaardig product dat niet alleen uw paard langdurig (24-36 uur bij rust en 3-6 uur bij zware belasting) beschermt tegen insecten zoals vliegen, horzels, dazen etc, maar tevens de vacht helpt verzorgen en bescherming biedt tegen de zon.
€48.95 Meer info